HISTORIE

Lakkbar

Ideen dukket opp da gründer Fanny Randz skulle på en skjønnhetsmesse i Italia. Hun mellomlandet i Tyskland, der hun plutselig fikk øye på en Manikyr-express mens hun ventet på neste fly. Dette var en genial idè som ikke fantes i Norge enda! Fanny undersøkte nærmere og fant liknende konsepter i England. Deretter satt hun seg ned og begynte å tegne sin egen Manikyr-express.
Resultatet ble «Lakkbar Neglexpressen». Den første Lakkbaren åpnet på Ski Storsenter mars 2011.

De norske kvinnene elsker konseptet, og etterspørselen er stor, så vi tilbyr Lakkbarer i stadig flere byer. I dag har vi 13 Lakkbarer og vi åpner flere nye i år.


Fransk Manikyr - the Classic!

Neglelakkens historie går lengre tilbake i tid enn vi skulle tro. Allerede 3000 år f.Kr. i Kina farget kvinnene neglene sine korallrøde, ved å fukte neglene over natten i bivoks, gummi, eggehvite og gelatin for deretter å tilsette knuste roser og orkideer. Gjennom tiden har det vært populært at fargene på neglelakken skal matche klærne. Men det oppsto også et behov for en klassisk, nøytral neglelakk som passer til alt...

Historien om nettopp Fransk Manikyr startet i 1975 under innspillingen av den legendariske filmen «Saturday Night Fever». Skuespillerne skulle raskt skifte til nye antrekk, og under stresset mellom garderobeskiftene dukket det opp behov for naturlige og elegante negler som kunne passe alle de ulike antrekkene. Kravene var enkel, elegant og feminin farge, og Hollywood make-up artisten Jeff Pink kom med den geniale ideen om hvite tupper med rosa lakk over!

Historien forteller videre at Pink tok med seg denne stylingen til Paris, der designerne og modellene på catwalken falt pladask for de klassiske neglene. Dermed endret han navnet fra «Amerikansk Manikyr» til «Fransk Manikyr». Noen mener at trenden oppstod blant fashionistaene i Paris på 1930-tallet.
Uansett fransk eller amerikansk, Jeff Pink grunnla på 70' tallet merket ORLY som ga den perfekte franske manikyren, og siden den gang har behandlingen vært den mest solgte neglepleien på verdensbasis.


ORLY Professional Nail Care - made in L.A.

ORLY er en av de største på markedet i USA innen profesjonelle negleprodukter, med et bredt utvalg av den beste neglepleien og de nyeste trendfargene!

Nå har vi lansert det verdenskjente merket ORLY i Norge!
Lakkbar bruker kvalitetsproduktene fra ORLY for å gi deg den beste neglepleien!
Enten det er i lunsjpausen, eller på vei til eller fra jobb kan du komme innom for å få velstelte og vakre negler ved å legge den klassiske franske manikyren eller sprite opp dagen din med glade farger!